fbpx

Ydelser

ArealDesign

Altid med udgangspunkt i dig

Vi leverer kort sagt rådgivning. Løfter vi den op i de højere luftlag, får vi din bolig og dine boligdrømme til at gå op i en højere enhed. Mødes vi på midten, vil det sige, at vi leverer alt, hvad der hedder sparring, tegning og projektstyring, når du vil ændre på din bolig.

I sparringsfasen ser vi på din bolig og dine ønsker, og så finder vi ud af, hvordan vi får enderne til at mødes. Vi taler om budget, og vi ser på de muligheder og lavthængende frugter, der findes i dit hus. 

I tegnefasen bliver vi konkrete. Vi er specialister i at udnytte de kvadratmeter, du i forvejen har under tag, og ofte kan vi finde et ekstra værelse og et bedre flow helt uden at bygge til.

I projektfasen sørger vi at indhente de bedst mulige tilbud på både materialer og arbejdskraft. Vi træder i dit sted og sørger for, at både entreprisen og det udførte arbejde er helt og aldeles i orden. 

 

Et mere bæredygtigt valg

Vi lægger stor vægt på at træffe de mere bæredygtige og klimabevidste valg før byggefasen. Du kan nemlig spare mange ressourcer på at finde dine kvadratmeter under dit eksisterende tag – frem for at skride til en tilbygning med det samme. Når vi om- og tilbygger, ser vi selvfølgelig også på, om vi skal energirenovere samtidigt — og her er oftest en hel del energibesparelser at hente. 

Valg og muligheder, som naturligvis ikke går på kompromis med funktionalitet, æstetik og dine ønsker.