fbpx

Om ArealDesign

Areal Design

Hvorfor vælge ArealDesign

ArealDesign er ejet og drevet af mig, Thomas Hansen. Efter mange år i mange forskellige funktioner og stillinger i byggebranchen besluttede jeg mig i 2021 for at etablere ArealDesign. Det er hér, som arkitekt og byggerådgiver, at jeg kan lave de løsninger, jeg brænder for – og det er hér, jeg kan skabe mest værdi for mine kunder.

Bygningernes eksisterende rammer og forudsætninger er altid mit udgangspunkt, og jeg er specialist i at forene nyt og gammelt – og ikke mindst at få mest muligt ud af de konstruktioner, som allerede findes. Det er ofte det billigste, og det er klart det mest bæredygtige.

Jeg er enormt ærekær, og mit arbejde er gennemsyret af umage. I min tilgang til opgaverne er jeg kompromisløs. Jeg er lydhør over for budgetter og ambitioner, men jeg tager aldrig del i projekter, hvor jeg ikke kan stå 100 procent inde for resultatet.

Min baggrund:

  • Uddannet tømrer
  • Uddannet byggetekniker
  • Diplomuddannet i projektledelse
  • Knap 10 års erfaring med arkitektur og byggeteknisk design
  • Født med godt købmandsgen – og er derfor ofte i stand til at indhente gode priser på materialer, inventar og håndværkeraftaler

Og så har jeg selv igennem tiderne tegnet og istandsat 12 af mine egne villaer og sommerhuse, så jeg ved også, hvordan det er at stå i dit sted.

Bæredygtigt valg!

ArealDesign ligger stor vægt på det bæredygtige og samtidig klimabevidste valg. Dette gør vi ved at trække så meget af den eksisterende bygningsmasse inden i det nye projekt. Alt dette selvfølgelig uden at gå på kompromis med funktionalitet, det arkitektoniske og samtidig jeres ønsker som bygherre. 

På denne skabes der mindre klimapåvirkning ved produktion af færre byggematerialer og en bedre økonomi i projektet, for jer som bygherre.

Det er bestemt en win-win.

Thomas - Stifter af ArealDesign
Thomas - Stifter af ArealDesign