fbpx

TILBYGNING MED ARKITEKTHJÆLP

Få os som din arkitekt og kom i mål med dit byggeprojekt

Tidligere tilbygningsprojekter

Before After
Before After

ArealDesign

Tilbygning med arkitekthjælp

Når pladsen bliver for trang, mens huset og matriklen stadig skal være dit hjem, er en tilbygning en oplagt mulighed. En tilbygning kræver dog stor omhyggelighed og omtanke, hvis resultatet skal være godt. For mange boligejere ender projektet med at blive både unødvendigt dyrt og æstetisk utiltalende. Det kan du undgå ved at alliere dig med en arkitekt fra ArealDesign.

Vi har nemlig mange års erfaring i den svære disciplin – at forene nyt og gammelt. Vi ved, hvordan du får mest muligt ud af din store investering, og vi kan rådgive dig i forhold til beliggenhed, brug, størrelse, materialevalg og ikke mindst udseende.

Vi vejleder dig i at opnå et harmonisk resultat, hvilket helt klart betaler sig i forhold til ejendommens fremtidige værdistigninger. Vi er kompromisløse, når det kommer til kvaliteten af de byggetekniske overvejelser, ligesom vi også sørger for at indhente dine byggetilladelser.

Da vi ved, hvor uoverskueligt det kan være at komme videre fra løs idé til færdigt byggeri, tilbyder vi muligheden for 30 minutters gratis arkitektsparring. Book tid hér, og lad os se, hvad vi kan gøre for dig.

Vi kan hjælpe dig hvis du fx har:

Hvem er arkitekten i ArealDesign

ArealDesign er ejet og drevet af mig, Thomas Hansen. Efter mange år i mange forskellige funktioner og stillinger i byggebranchen besluttede jeg mig i 2021 for at etablere ArealDesign. Det er hér, som arkitekt og byggerådgiver, at jeg kan lave de løsninger, jeg brænder for – og det er hér, jeg kan skabe mest værdi for mine kunder.

Jeg er med i hele byggeprocessen, fra de første tanker, til et færdigt hus med den perfekte tilbygning og renovering. Jeg kan kort sagt hjælpe med alt fra det kreative, til det praktiske – så DU slipper for besværet !

 

Thomas - Stifter af ArealDesign

Hvordan er byggeprocessen og hvad med budget?

"Vi forener boliger med boligdrømme"

FAQ om tilbygning

Hvad koster det at bygge til? 

En tilbygning koster mellem 15.000 til 20.000 kr. pr. kvadratmeter – Husk dog at der i de fleste tilfælde kommer affødte omkostninger til, for at skabe sammenhæng og harmoni med eksisterende bolig.

Hvor skal jeg starte hvis jeg overvejer at bygge til / renovere?

En rigtig god start er at få vurderet jeres bolig og afvejet om budget, drømme, ideer og det byggetekniske går hånd i hånd. Book et idémøde og lad os sammen få puttet projektet igennem tragten og finde den rette til drømmeboligen.