fbpx

FÅ ARKITEKTHJÆLP TIL OMBYGNING

ArealDesign er arkitekten til dig der ønsker at bygge din bolig om !

Hør hvad andre siger om vores Arkitekthjælp:

Se nogle af vores tidligere ombygningsprojekter

Before After Før ombygningombygning med arkitekthjælp
Before After arkitekt i midtjyllandarkitekt Århus

ArealDesign kan hjælpe dig med ombygning hvis du har

Få hjælp af en arkitekt til din ombygning

Ønsker du mere plads i din bolig? Det kan lyde mærkeligt, at du på de eksisterende kvadratmeter kan finde mere plads, men du kan i de fleste boliger skabe en langt bedre rummelighed med en veludtænkt, arkitekttegnet ombygning.

Vi kan se, hvor du kan hente kvadratmeter, og vi ved, hvordan vi får udnyttet pladsen, så det svarer til dine behov og tidens tendenser. Vi ser samtidig på energioptimering, ligesom vi går kompromisløst til værks, når det kommer til kvalitet, stabilitet og byggetekniske overvejelser.

Vi hjælper med sparring i idéfasen, vi tegner og rådgiver, når drømmen skal konkretiseres, og vi indhenter både byggetilladelser og gode priser på materialer. Vi styrer også byggeprojektet, når håndværkere og entreprenører går i gang. 

Med ArealDesign i dit ringhjørne kommer du godt fra start og sikkert i mål.

Hvem er arkitekten bag?

ArealDesign er ejet og drevet af mig, Thomas Hansen. Efter mange år i mange forskellige funktioner og stillinger i byggebranchen besluttede jeg mig i 2021 for at etablere ArealDesign. Det er hér, som arkitekt og byggerådgiver, at jeg kan lave de løsninger, jeg brænder for – og det er hér, jeg kan skabe mest værdi for mine kunder.

Jeg er med i hele byggeprocessen, fra de første tanker, til et færdigt ombygget hus. Jeg kan kort sagt hjælpe med alt fra det kreative, til det praktiske – så DU slipper for besværet !

Thomas - Stifter af ArealDesign

"Vi forener boliger med boligdrømme"

FAQ om ombygning

Hvad koster en arkitekt til ombygning?

Dette afhænger meget af størrelsen og kompleksiteten af projektet. Dog kan man som tommelfingerregel regne med en omkostning på 8-12 procent af byggeomkostningerne. Jo højere byggeomkostning, des lavere procentsats. Dette er hvis Arealdesign hjælper jer hele vejen.

Hvor skal jeg starte hvis jeg overvejer at bygge om?

En rigtig god start er at få vurderet jeres bolig og afvejet om budget, drømme, ideer og det byggetekniske går hånd i hånd. Book et idémøde og lad os sammen få puttet projektet igennem tragten og finde den rette til drømmeboligen.