fbpx

RENOVERING MED ARKITEKTHJÆLP

ArealDesign kan hjælpe dig igennem hele byggeprocessen

Fra den første skitse til en færdig- og gennemrenoveret bolig

ArealDesign

Renovering med arkitekthjælp

Drømmer du om at give din bolig et facelift, kan vi hjælpe dig godt videre. Vi har som arkitekter stor erfaring og ekspertise, når det kommer til boligrenovering, og vi kan få æstetik, materialevalg og budget til at gå op i en højere enhed. 

Vi tager udgangspunkt i din eksisterende bolig, og vi ser på de muligheder, konstruktioner og materialer, bygningen rummer i dag. Derfor kan vi ofte holde prisen på din renovering nede. Vi vejleder dig også i de energioptimeringer, som vil være oplagte at udføre undervejs.

Vi tilbyder sparring i idéfasen, vi tegner og rådgiver, når drømmen skal konkretiseres, og vi indhenter såvel byggetilladelser som gode priser på materialer og inventar. Vi kan også lede projektet, når byggeriet går i gang. Med ArealDesign kommer du godt fra start og sikkert i mål.

Det siger andre boligejere

“Thomas var meget lydhør overfor vores ønsker og var god til komme med andre ideer, så indretningen blev bedre, og som ville fungere i vores hverdag. Hvis vi efterfølgende havde rettelser/ønsker, fik vi hurtigt en tilrettet plantegning og en 3D-tegning, så det var nemt at forestille sig det færdige resultat. Vi anbefaler gerne Areal Design, hvis man vil godt fra start og sikkert i mål med sit projekt.”

– Anette Madsen

arkitekt tegnet hus

Skal du til at renovere:

Så kan vi hjælpe dig med at tegne de smukke streger og følge projektet til dørs

FAQ om renovering

Hvad koster det at renovere et hus med arkitekthjælp?

En renovering varierer meget i pris alt efter kvadratmeter og materialevalg – Dog koster en gennemsnits renovering af et parcelhus mellem 5.000 – 10.000 kr. pr. kvm. Selve arkitekthjælpen kan sikre at pengene bruges korrekt og samtidig skaber værdiforøgelse af jeres bolig.

Hvad skal man være opmærksom på ved renovering?

I en renovering skal der træffes de rigtig valg når det gælder materialer samt konstruktionernes opbygning således de blivende bygningsdele ikke bliver dårligere stillet.

Dertil er det vigtig at få en gennemgang af den eksisterende bolig, da det ville være ærgerligt at bygge videre på et dårligt ”fundament” og dermed tabe sine penge.

Hvordan griber man en renovering an?

Ved en renovering er det vigtig at få skabt et overblik ift. Den nuværende bolig og hvordan den bedst samt mest fordelagtigt kan renoveres. Her kan et Idemøde med arealdesign giver jer en rigtig god ide, hvilken vej der er bedst at gå – på mødet gennemgås boligen rent byggeteknisk men samtidig vurderes de arkitektoniske mulighed med jeres drømme og ideer i betragtning.

Derudover er en helhedsplan vigtig og speciel hvis renoveringen skal foregå i etaper. Uden helhedsplan, vil det svarer til at sejle over Atlanten uden kompas.